Börja spela golf  – snabbt, enkelt och billigt

Slut på alla krångliga kurser med tider att passa – här är Golf på Dina Villkor!

Hos oss på Rockatorp GK fixar du ditt gröna kort med en kombination av modern teknik och enkla speltester på banan. Vi levererar en digital utbildning som är uppbyggd med olika quiz där du leds vidare av kursansvarig PRO till det som du bör träna på. Totalt tolv olika steg med 6 frågor i varje. Du får direkt feedback med länkar till text och videor på de frågor som du svarar fel på. På så sätt anpassas kursen till dina befintliga kunskaper oavsett vilken nivå som du befinner dig på.

Det är enkelt, motiverande och du bestämmer själv när du ska ägna dig åt kursen.

För att bli godkänd måste du göra ett antal speltester på vår bana. Det gör du tillsammans med någon av våra banvärdar eller faddrar som tar med dig ut på banan, hjälper till att förtydliga reglerna och tipsar om golfvett. Du bokar själv när det passar dig att gå ut och fadderspela. Vi har tider vid ett flertal tillfällen varje vecka.

Nästan som Drop-In men vi kallar det Golf på Dina Villkor.

Snart har du Grönt Kort i din hand och kan gå ut och ägna dig åt din nya sysselsättning – att spela golf.

Onlinekurs, fadderspel och spelrätt på Rockatorp under hela säsongen 2019 (april – oktober) eller 7 månader från ditt första fadderspel kostar endast 2 800 kronor. Inga andra avgifter, inga lockpriser som både blir dyrare och orättvisa. Samma kostnad, samma speltid på banan oavsett när du börjar på året.

Även om du börjar mitt i sommaren så löper dina kvarvarande månaders spelrätt över till nästa säsong. Lika för alla oavsett om du börjar i maj eller i augusti.  Helt rättvist, tycker vi.

Har du inga klubbor får du givetvis låna av oss tills du är klar med ditt Gröna Kort.

Dessutom ingår ett kort laddat med 200 kronor för rangebollar så att du kan öva ordentligt! Bättre deal får du leta efter.

Välkommen till framtidens golfutbildning redan idag. Fyll i informationen nedan så startar du på din väg fram till Grönt Kort redan i morgon. Om du har så kan du, givetvis, utnyttja ditt friskvårdsbidrag.

GDPR

Uppgifterna används för att du ska få ett Golf-ID vilket är en förutsättning för att du ska kunna börja spela golf. Dina personuppgifter skickas krypterat till vårt mailsystem där de sedan matas in i Golfens IT-System samt för att starta online-kursen.  Du kan läsa mer om golfens hantering av personuppgifter genom att klicka här.