Klubben2019-01-01T14:28:01+00:00

Rockatorp Golfklubb

Mål och vision

Rockatorps 9-hålsbana ska vara ett alternativ och ett komplement till kringliggande 18-hålsbanor. Med hög tillgänglighet, utmanande hål, trevligt bemötande och gemytlig atmosfär vänder vi oss till såväl nybörjare som kunniga golfspelare. Med komplement som fotbollsgolf och boule välkomnar vi även besökare som inte har golf som sitt intresse men som ändå vill njuta av den fina lantliga miljö som Rockatorp erbjuder.

Klubbens målsättning för 2019 är att öka ungdomsverksamheten. Öka inflödet av nya medlemmar genom Gröna Kortet-kurser, Vision 50/50 och Golfäventyret. Mer marknadsföring i samarbete med driftbolaget och Gold FM. Fräscha upp banan och dess omgivning och i samarbete med driftbolaget utveckla banan så att spelupplevelsen blir ännu bättre. Vi vill dessutom öka antalet greenfeegäster från andra klubbar genom att upprätta ställplatser för husbil och husvagn. Att tillsammans med driftbolaget skapa en atmosfär som är inbjudande, välkomnande och uppmuntrande.

Ordförande: Janne Lundgren

Vice ordf: Malin Matson

Sekreterare: Victoria Hagberg

Kassör: Henrik Aronsson

Styrelsemedlemmar: André Bengtsson, Henrik Johansson, Marina Persson, Lasse Svensson.

Bilder kommer